Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Den beste starten på ferien

Veien mellom Norge og Danmark er blitt betraktelig kortere etter at Color Lines to SuperSpeed-skip overtok strekningen fra Kristiansand og Larvik til Hirtshals. Det tar bare 3-4 timer fra du kjører om bord til du er vel i havn i Danmark, og såpass tid trenger du for å oppleve skipenes fasiliteter. 

Her er det nemlig mer enn nok å ta seg til for både voksne og barn. SuperSpeed 1 seiler fra Kristiansand og SuperSpeed 2 fra Larvik.

Begge skipene går på strøm når de ligger til kai. Dette reduserer utslipp av CO2 og nitrogendioksid betraktelig, og har selvfølgelig positiv effekt på lokalmiljøet i havnene.

Reis på barnas premisser

Hvis barna har en fin reise, får foreldrene det også, og om bord på Superspeed finnes en rekke tilbud beregnet på den yngre garde. I skolens ferier tilbys skreddersydde aktiviteter som favner om både de minste og de litt større, og som gjør overfarten ekstra morsom og behagelig for hele familien. Captain Kid er selvsagt på plass for å ønske barna velkommen om bord, og ved sin side har han den alltid blide Oteren Ove.

SuperSpeed 1, som trafikkerer strekningen Kristiansand-Hirtshals, har også et prisbelønnet lekerom med spill, sklie og ikke minst klatrevegg. Denne er laget i glass, slik at foreldrene kan følge med når barna øver seg på klatring. Det vises også tegnefilmer om bord i et lite rom ved taxfreebutikkene.

Superspeed 2, som trafikkerer strekningen Larvik-Hirtshals, har en egen Family Lounge, ideell for småbarnsfamilier. Barna kan utfolde seg i lekeapparatene mens de voksne følger med fra de 95 sitteplassene i det åpne, oversiktlige området. Dersom barna ønsker å se film, er det en storskjerm i Family Loungen. Larvik har også et lekerom på terminalen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Shopping

Shopping-tilbudet om bord er virkelig godt, med et areal på mer enn 1000 m2. Ikke nok med at det bugner av kjente taxfreeprodukter, parfyme, elektronikk og lignende, her er det også en Fashionshop med merkeklær, sko, smykker og solbriller, for å nevne noe. I tillegg har SuperSpeed 1 en lekker Deli Shop med gode matvarer. Her kan du handle inn til ferien på vei til Danmark og til fryseren på vei hjem.

 

Les mer om shoppingtilbudene om bord på SuperSpeed 1 her og SuperSpeed 2 her.

Et deilig måltid

SuperSpeeds Buffetrestauranten Catch Me If You Can er meget populær, og ikke uten grunn. Her finner du det aller meste, fra ferske skalldyr og fiskeretter til salater, dressinger, pålegg og ikke minst – et bugnende dessertbord med de lekreste oster, kaker, puddinger og mousser. En selvbetjent softis-maskin er selvfølgelig barnas favoritt. Plass i Buffetrestauranten bør forhåndsreserveres.

Skipene har også et eget kaféområde med enklere retter som pasta, pizza, baguetter og salater og SuperSpeed 1 kan skilte med det nyeste tilskuddet Bluefins Kitchen, som byr på smaksrik og mettende street food fra hele verden: burritos, buns, hamburgere, salat samt nysmurte baguetter og blingser, med gode, vegetariske alternativer. Er du sugen på en smaksrik frokost med fokus på sunne råvarer, bør du også sjekke ut restaurantens velsmakende frokost med egg og bacon, ferske rundstykker, frukt og dessert.

Les mer om mat og drikke om bord på SuperSpeed 1 her og SuperSpeed 2 her.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Sitteplasser

Vil du sikre deg en fast sitteplass under overfarten bør den forhåndsreserveres. I tillegg til Buffetrestauranten og frokostserveringen på Bluefins Kitchens kan du bestille plass i en av flystolsalongene –BusinessClass eller VoyagerClass. I BusinessClass har du fri tilgang til internett, tv, filmer og i tillegg er det et felles areal med fruktfat, kaffe, mineralvann og tilgang til dagens aviser. I VoyagerClass er det tilgang til tv, og høretelefoner kan kjøpes i resepsjonen. 

Les mer om sitterplasser om bord på SuperSpeed 1 og SuperSpeed 2.

Få gode fordeler

For deg som reiser, eller ønsker å reise med Color Line, anbefaler vi Color Club. Medlemsskapet koster kun kr 160,- for 12 måneder, og gir deg blant annet spesialtilbud på reiser, avslag på utvalgte produkter om bord og mulighet til å opparbeide deg bonuspoeng.

Gi bort en reise

Color Line Verdikort er den perfekte gaven til den som har alt og er glad i å reise. Opplevelser kan man aldri få for mye av, og reiser gir gode minner som varer. Verdikortet bestiller du på Color Lines nettsider – enkelt og greit. Du kan selv bestemme hvor mye du vil gi, med et minstebeløp på kr 200,-.  Verdikortet fra Color Line kan benyttes:

  • som betaling på alle Color Lines reiser, både båt og hotellpakker
  • som betaling i alle skipenes butikker og serveringssteder
  • som betaling i serveringsstedene på Color Hotel Skagen

Les mer om rutetider, priser og tilbud om bord.

Se reisetips i Nordjylland her.