Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nordmenns favorittreisemål?

Skallerup Seaside Resort er et av Danmarks aller mest populære ferisentre. Utsikten mot Vesterhavet er fascinererende og strendene er endeløse, med sand så langt øyet kan se.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

For dem som foretrekker varme basseng er Skallerup Seaside Resort stedet å feriere. Senterets badeland er meget populært, med vannrutsjer og deilig tempererte basseng for både små og store badenymfer.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Morsomme aktiviteter og varm gjestfrihet

De hyggelige feriehusene innbyr til både lek og aktiviteter, matlaging og hjemmekos. I ferien kan det være deilig å slippe unna både oppvask og matlaging noen dager. Restaurantene på Skallerup tilbyr nemlig et bredt utvalg av barnevennlige klassikere med gode danske råvarer. Prøv også tapasmeny eller det populære "lett og mett" måltidet – begge smakfulle måltider klare til å ta med hjem og nyte i feriehuset.

Da familiefaren Geir Waaler tok med kone og to barn på ferietur til Nordjylland, klarte han faktisk ikke å bestemme seg for hva han skulle mene: – Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal mene om Skallerup. Enten er det et alle tiders aktivitetssenter med gourmetkjøkken, eller så er det et gourmetkjøkken med et alle tiders aktivitetssenter rundt. Med Skallerups plassering blant topp fem på TripAdvisors liste over hoteller med den beste servicen i Danmark, kan man ikke annet enn å ha høye forventninger, og de blir innfridd.

«Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal mene om Skallerup. Enten er det et alle tiders aktivitetssenter med gourmetkjøkken, eller så er det et gourmetkjøkken med et alle tiders aktivitetssenter rundt.»

Geir Waaler
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alt du trenger

I umiddelbar nærhet er det supre lekeområder, et vell av aktivitetstilbud, flotte turområder og en dyregård med dyr som både vil klappes og kjæles med. På gården er det også ridehester for dem som har lyst på en tur. Matbutikken på stedet har det aller meste av det du trenger under oppholdet.

Gjestene kan også prøve mountain biking og surfing, samt et nytt treningssenter med havutsikt.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Den idylliske, lille sommerbyen Lønstrup ligger i sykkelavstand fra feriesenteret. Her er det liv og røre gjennom vår- og sommermånedene, med morsomme butikker, glass- og keramikkverksteder og gode spisesteder. 

Det hevdes at innbyggerne i Nordjylland er de aller mest imøtekommende og gjestfrie i hele Danmark. Vi må si oss enige i det – det er alltid hyggelig å feriere i Nordjylland. Og Skallerup Seaside Resort er intet unntak.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ekte antikk badekultur

Spa- og wellness er ofte et trekkplaster, og Skallerups eget spa, Romulus, er svært populært. Her reiser du tilbake til det historiske Rom, hvilket gjenspeiles i belysningen, de rå kampestensveggene, fontenene og det rislende vannet. Her får kropp og sinn en helt ny ro med massasje, hudpleie, sauna og deilige bad. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Morsomt og behagelig for voksne og barn

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer.

SuperSpeed 1 som trafikkerer strekningen Kristiansand-Hirtshals, har også et prisbelønnet lekerom, med spill, sklie og ikke minst klatrevegg. Denne er laget i glass, slik at foreldrene kan følge med når barna øver seg på klatring. Det vises også tegnefilmer om bord i et lite rom ved taxfreebutikkene. 

Superspeed 2, som trafikkerer strekningen Larvik-Hirtshals, har en egen Family Lounge, som er ideell for småbarnsfamilier. Barna kan utfolde seg i lekeapparatene mens foreldrene følger med fra de 95 sitteplassene i det åpne, oversiktlige området. Dersom barna ønsker å se på film, er det også en storskjerm her. Larvik har i tillegg et eget et lekerom på terminalen. 

P.S. I skoleferien er også barnas egen Captain Kid og vennene hans om bord med show, skattejakt og morsomme aktiviteter.

Les mer om rutetider, priser og tilbud om bord.