Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Det villeste stedet i Danmark

Løver, tigre, giraffer, isbjørn og elefanter kjemper om oppmerksomheten i Aalborg Zoo, med et mylder av mer enn 140 forskjellige dyrearter. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Zoofariscenen

Den populære dyrehagen, som ligger sentralt i Aalborg, har sin egen «zoofariscene», en overdekket amfiscene hvor dyktige dyrepassere opptrer med blant annet rotter, griser, høns og en flyvende falk. Hør dyrepasserne fortelle om dyrenes spennende verden, og etter showet kan du fortsette aktivitetene på naturlekeplassen, før dere slår dere ned i en av grillhyttene.

Tigre, løver, sjimpanser og ...

Aalborg Zoo kan selvsagt også skilte med mer eksotiske dyr: Ta en tur i rovdyranlegget hvor den utrydningstruede Sumatra-tigeren og den asiatiske løven hersker på svingete jungelstier og i underjordiske tunneler. Du kan også nyte isbjørnen-tvillingene, født i 2016, som tuller og leker på land og i vann.

Like ved bor mektige orangutanger, oppfinnsomme sjimpanser, kameler, kenguruer, sjeldne røde pandaer og mange andre dyr. Aalborg Zoo samarbeider nemlig med flere dyreparker om å redde truede dyrearter. Dyreparken demonstrerer også naturens kretsløp for barn og voksne under fôringsseansen med dyrene.

Det kommer stadig nye tilskudd til dyreparken, sist et tvillingpar fra den lille apearten keisertamariner, en lubben dværgflodshest samt to kull med løveunger. Du møter alle sammen på det villeste stedet i Danmark.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Morsomt og behagelig for voksne og barn

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer. 

SuperSpeed 1 som trafikkerer strekningen Kristiansand-Hirtshals, har også et prisbelønnet lekerom, med spill, sklie og ikke minst klatrevegg. Denne er laget i glass, slik at foreldrene kan følge med når barna øver seg på klatring. Det vises også tegnefilmer om bord i et lite rom ved taxfreebutikkene. 

Superspeed 2, som trafikkerer strekningen Larvik-Hirtshals, har en egen Family Lounge, som er ideell for småbarnsfamilier. Barna kan utfolde seg i lekeapparatene mens foreldrene følger med fra de 95 sitteplassene i det åpne, oversiktlige området. Dersom barna ønsker å se på film, er det også en storskjerm her. Larvik har i tillegg et eget et lekerom på terminalen. 

P.S. I skoleferien er også barnas egen Captain Kid og vennene hans om bord med show, skattejakt og morsomme aktiviteter.

God tur – du har mye morsomt i vente!

Les mer om rutetider, priser og tilbud om bord.

Finn pris og bestill overnatting og båtreise til Aalborg