Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Her underholdes hele familien

Drømmer du om et innholdsrikt og aktiverende avbrekk for hele familien, spekket med underholdning som gratis musikalshow, pop-ups og levende musikk? Da er et 2-døgns Cruise med Color Magic og Color Fantasy midt i blinken for deg. Uansett hvor du snur deg, får du opplevelser av topp kvalitet. På Promenaden finner du kafeer, barer, restauranter og taxfreebutikker, og butikkene er et shoppingeldorado for både store og små.

Mye underholdning på ett sted

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. Foretrekker du roligere eller mer intim underholdning, kan du ta turen til Observation Lounge på dekk 15 – forøvrig skipets høyeste punkt – hvor du kan nyte den spektakulære utsikten til tonene av livemusikk. På kveldstid er det trykk og fart i promenaden med trubadurene som spiller alt fra listepop til kjente og kjære visesanger på Monkey og Donkey pub. Akterut i barene Manhatten og Cosmopolitan, er atmosfæren eventyrlig med gode internasjonale jazztrioer. Vil du avslutte det hele med en svingom, kan du slippe deg løs på diskoteket, hvor DJ-en spiller langt ut i de små nattetimer. 

I blant popper det også opp gateartister som karikaturtegnere, close-up magicians, ballroom-dansere og adagio-par, og med jevne mellomrom arrangeres såkalte TemaCruise, der kjente og kjære artister underholder, og temaer som jazz, blues, rock eller dans preger hele båten. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kunsten å underholde

Underholdningstilbudet er noe av det som gjør et cruise så unikt og innholdet må derfor balanseres riktig. Siden august 2014 har det skandinaviske produksjonsselskapet 2Entertain hatt det viktige ansvaret for drift av all underholdning om bord på Color Line sine skip. Vi har tatt en prat med Produsent Liv Eirin Francis om viktigheten av bredden i underholdningstilbudet:

–  Ja, innholdet må favne alle. Noen liker å danse til band, noen vil helst sitte å høre på, noen reiser med barn, og andre liker best å være aktivt med i underholdningen – som for eksempel med en pianoentertainer eller trubadur. Det er derfor viktig å kunne tilby et bredt spekter, noe som passer for alle våre gjester, sier Francis og fortsetter: – For oss er det viktig at gjestene sitter igjen med en opplevelse av at underholdningen var et av turens høydepunkter.

Og med innhold av internasjonal klasse, er det selvfølgelig viktig at artistene matcher det høye nivået.

– Våre artister og musikere er de beste. De siste årene har vi holdt audition i blant annet London, Budapest, Bucuresti og Zagreb og ansetter fra hele verden, sier Francis og nevner land som Amerika, Frankrike, Bulgaria, England, Ungarn, Kroatia og selvfølgelig Norge. 

– Mange av artistene kjenner vi også godt fordi de har vært om bord i flere år, som klovnene Danni og Nanni på Color Magic. De har underholdt barn på skipene til Color Line siden 80-tallet, og er fortsatt like populære hos gjestene våre. Vi er alltid glade for å se dem igjen, avslutter Francis.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alt på ett sted - for store og små

På Color Fantasy og Color Magic kommer også barna i møte med faste aktiviteter som spillehall, badeland og diskotek. Men visste du at skipene blir omgjort til familieskip i skoleferien og at opplevelsene suppleres med et skreddersydd aktivitetstilbud for kids mellom 0-7 år, tweens mellom 8-12 år og teens mellom 13-17 år? 

I tillegg reiser barn gratis på 2-døgns Cruise i skoleferien.

Bestill reisen her