Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ren nytelse og velvære

Vil du ha mye spa-opplevelse for pengene? Kombiner et 2-døgns Cruise til Kiel med et besøk i cruiseskipenes Color Spa & Fitness Center. Her er atmosfæren dempet, gjestene iført badekåper og treningstøy og de sertifiserte terapeutene står klare til å gi deg ny glød og velvære. 

60 minutter med ren lykke

Gjennom to innholdsrike cruisedøgn på Color Fantasy og Color Magic får du den perfekte pausen i hverdagen med fengende musikk, god service, glitrende musikalshow, herlig komfort og ikke minst: glødende hud.

Spa-avdelingene på cruiseskipene rommer treningsapparater, massasjestoler, delikate garderober, badstuer og boblebad, samt frisører og fristende menyer med hudpleiebehandlinger.

Du får servert frukt og vann og kan bestille champagne og vin, mens du lener deg tilbake i boblebadet. Er besøket av det mer impulsive slaget, kan bade- og treningstøyet kjøpes i resepsjonen. Dette er luksus fra topp til tå og spa-sjef på Color Magic, Janne Johnsen, har oppskriften på den perfekte gaven til deg selv.

– Jeg anbefaler 60 minutter med ren lykke og den perfekte kombinasjonsbehandling. Vi starter med en aromatisk rygg- og nakkebehandling, for fullstendig ro, og avslutter med ansiktsbehandling, peeling og ansiktsmassasje. For det lille ekstra, legger vi ekspress-make-up før kveldens fest. Når huden gløder, skal det kun et lite touch av farger til for å gjøre deg klar for kvelden.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Naturlige ingredienser

Color Spa & Fitness er et ELEMIS-spa  – hvis luksuriøse britiske hudpleie- og spaserie leverer klinisk testede behandlinger og produkter for ansikt og kropp. Merkevaren har over 25 år med fremragende spa-erfaring, er vinneren av over 200 uavhenginge «Beauty Awards» og produktene er basert på naturlige ingredienser og selvfølgelig ikke testet på dyr.

– Vårt ønske er å kartlegge hva kunden spesifikt er ute etter før hver behandling. Terapeutenes ekspertise, kombinert med god kommunikasjon med kunden, imøtekommer deres behov på en måte vi er veldig stolte av, sier Johnsen.

Ansikt eller kropp?

Å unne seg ansiktsbehandling er som å gi huden en frisk og ny start. Men det er fortsatt mange flere som tar kroppsbehandling om bord. Det har delvis grobunn i myter, kan Johnsen informere:

– Det er en myte at du blir rød og flammete i huden når du tar ansiktsbehandling – at det er utrensende. For ansiktsbehandlingen er en velvære- og dyprensbehandling, altså helt uten utklemming. Du forlater oss rett og slett med en frisk glød og klar for kveldens festligheter.

«Terapeutenes ekspertise, kombinert med god kommunikasjon med kunden, imøtekommer deres behov på en måte vi er veldig stolte av.»

Janne Johnsen

Revolusjonerende utvikling

Stadig flere menn besøker Color Spa & Fitness Center. Blant dem er en halvtimes rygg- og nakkemassasje populært, samt klassisk massasje som tøyer stram muskulatur. I tillegg er det mer og mer vanlig med kortere ansiktsbehandlinger på 30 minutter og Ellemis har en helt egen behandlingsmeny for menn med det passende navet «Time for Men». Johnsen har jobbet i bransjen siden 1982 og kan, på bakgrunn av sin ansiennitet, hevde at behandlinger på herresiden har hatt en revolusjonerende utvikling de siste 10–15 årene. 

– Menn tar kropp og utseende mer på alvor i dag, og ønsker i større grad å finne den beste utgaven av seg selv. Det kommer flere og flere menn for å ta behandlinger nå, faktisk er over 30 % av de som tar behandlinger menn. Inkluderer du treningssenteret, er det godt over 50 %. Den yngre generasjonen er jo i mye større grad opptatt av å se sporty, men samtidig freshe ut – litt sånn som David Beckham. Å korrigere bryn og vokse kroppen er mye vanligere i dag, hvilket kan ha noe med følelsen av at et velpleid, opplagt og friskt utseende symboliserer overskudd og arbeidskapasitet.

Menn kjøper også ofte en opplevelse til seg selv og sine kjære sammen, for å pleie både kropp og sjel, og hverandre. – Det er noe fint med det å ta et kjærlighetscruise, særlig under paraplyen velvære, sier Johnsen og avslutter: – Cruise og spa hører liksom sammen, og spa-sperren blant menn legges ofte igjen hjemme. Vi er heldige sånn. 

«Menn tar kropp og utseende mer på alvor i dag, og ønsker i større grad å finne den beste utgaven av seg selv»

Janne Johnsen

Frisørsalong og bredt utvalg

I frisørsalongen tilbys det klipp, føn, styling og farging til både dame og herre. I løpet av et cruise er det ikke få personer som stikker innom for en quick-fix før en helaften med middag, show, dans og underholdning. Også bryllup da – det er morsomt med sånne skreddersydde oppdrag, kan Johnsen informere.

Hudpleieprodukter til Taxfree-priser

Spa-avdelingen fører produktserien til ELEMIS til huden, og Shellac fra CND. til neglene I frisørsalongen benyttes KMS, Joico samt de lekre produktene fra Kevin Murphy. Produktene selges i tillegg til taxfree-priser, som er garantert 20 % rimeligere enn prisene på land. Skipene har også ofte spesialtilbud til Color Club-medlemmer – det kan derfor være smart å ta heisen opp til Color Spa & Fitness på dekk 13 og høre med dem.

Velværefølelse til fingerspissene

Passasjerene som bor på 5-stjerners Color Suite får gratis entré inn til spa-avdelingene, entréen på 95,- er også inkludert om man bestiller behandling. Boblebad, treningsfasiliteter, badstuer og massasjestoler er inkludert i entrébilletten. 

Et 2-døgns Cruise til Kiel handler om velvære til sjøs, og Color Spa & Fitness Center er selve definisjonen på velvære – et besøk er absolutt verdt å unne seg. Men Color Lines spa-tilbud er populært, og derfor kan det være smart å bestille time før du reiser. 

Ytre og indre ro

I tillegg til et spa som er selve symbolet på luksus og velvære, har Color Lines skip mellom Oslo og Kiel også alt annet du trenger for et skikkelig avbrekk: bekvemme lugarer, god mat og drikke, underholdning og shopping.

Finn pris og bestill cruise til Kiel