Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

SommerCruise for hele familien

I sommerhalvåret er det ekstra nydelig å nyte solen på et 2-døgns Cruise til Kiel. Faktisk byr soldekket på 360 grader med sol, og det er selvfølgelig uteservering på taket.

Opplev alt, på kun to dager

Du drar klokken to den ene dagen, og er hjemme igjen klokken ti, kun to dager etter. Men da har du også fått oppleve mye: fantastisk underholdning, nydelig mat, spa og trening, utsikt til havet, shopping, morsomme barneaktiviteter og ikke minst dedikerte og kunnskapsrike ansatte som gjerne hjelper deg med å få det beste ut av cruiset.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kids, tweens eller teens? Familieskipet har noe for alle!

Som vanlig i skoleferiene forvandles Color Fantasy og Color Magic i sommer til et ekte familieskip lastet med underholdning for barn og ungdom. Faste aktiviteter som spillehall og badeland suppleres med et skreddersydd aktivitetstilbud for kids mellom 0-7 år, tweens mellom 8-12 år og teens mellom 13-17 år. De minste kan blant annet kose seg med Captain Kid show, rebusløp og tegnekonkurranser, mens de midt i mellom kan fristes med sang og dans på Show School og spennende detektivmysterier. For tenåringene er det lagt til rette for et eget møtested i Teens Plaza – der de kan henge ut og få nye venner. I tillegg kan de få et unikt innblikk i en spennende showbiz-verden med en privat omvisning bak scenen. Nytt av i år er den spennende Labyrinten, der ungdommen får bryne seg på både teoretiske og fysiske oppgaver.

Barn til og med 15 år reiser dessuten gratis i skoleferien. Sjekk ut familieskipet her.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et hav av smaksrike retter til store og små

Color Line har et bredt utvalg restauranter med fokus på sunne og gode råvarer, og med hele tolv restauranter og barer kan alle finne sin favoritt – fra gourmet i verdensklasse til enkle småretter i et avslappet barmiljø. 

I gourmetrestaurantene serveres det 5–7 retter av ypperste klasse, fra ulike verdensdeler, med spesielt tilpassede viner. Og selv om maten eksklusiv, er restauranten inkluderende, og alle er velkomne til en kulinarisk fest.

I à la carte-restauranten Oceanic, kan hele familien nyte et deilig måltid med imponerende havutsikt. Her finnes et bredt utvalg av smakfulle retter – fra klassiske bestselgere og sesongens spesialiteter, til populære retter fra alle verdensdeler. Til familiens minste tilbys en helt egen barnemeny. 

Uansett preferanser finner du garantert noe du liker i Grand Buffet foran på dekk 6, og barnas egen Captain Kid-buffet er svært populær blant de yngste gjestene, som forøvrig betaler halv pris for maten. 

For familiemiddagen er den populære Mama Bella Pizza Ristorante et godt alternativ. Her serveres ekte italiensk pizza og pasta i alle varianter, og i tillegg ligger den vis à vis lekerommet Kids Corner. Genialt både for rastløse barn, og for de voksne som gjerne vil sitte ned, men ikke slippe barna ut av synet. 

Tar du turen opp til dekk 13 akterut – vegg i vegg med Adventure Planet – finner du Sports & Burger Bar, som er innredet som en ekte amerikansk diner i 50-talls stil. Her kan du nyte deilige hamburgere og pølser i et uformelt miljø, inspirert av surfing, Beach Boys og brylkrem. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Spektakulær underholdning

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. I følge Liv Eirin Francis, som er ansvarlig for showene om bord, er showene rene fyrverkerier å regne når det gjelder artisteri og historiefortelling, med masse glitter, glam og over 200 nye og spektakulære kostymer per produksjon, i tillegg til en led-vegg på scenen som setter standarden på et helt nytt nivå.

– Vi gleder oss over at publikum er så begeistret for showene, og vi jobber hardt for å fornye og forbedre oss hvert år, sier Liv Eirin. 

Også prosjektleder for showene om bord på Color Magic, Håvard Bøe, kan skrive under på at det  ligger en enorm jobb bak hvert eneste show.

– Det skal være fengende for de unge, for de eldre, for familiene – ja, for alle, sier prosjektlederen.

– Samtidig skal gjestene føle at de ser noe nytt hver gang – at de kan skille showene fra hverandre. De skal aldri tenke at de har sett dette før, avslutter Bøe.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Mye spa for pengene

Vil du ha mye spa-opplevelse for pengene bør du kombinere et 2-døgns Cruise til Kiel med et besøk i cruiseskipenes Color Spa & Fitness Center. Her kan du trene, slappe av eller nyte en spabehandling – alt med den vakreste utsikt utover havet. Atmosfæren er dempet, gjestene iført badekåper og treningstøy og de sertifiserte terapeutene står klare til å gi deg ny glød og velvære. 

Spa-avdelingen rommer treningsapparater, massasjestoler, delikate garderober, badstuer og boblebad, samt frisører og fristende menyer med hudpleiebehandlinger. Du får servert frukt og vann og kan bestille champagne og vin, mens du lener deg tilbake i boblebadet. 

Dette er luksus fra topp til tå og spa-sjef på Color Magic, Janne Johnsen, har oppskriften på den perfekte gaven til deg selv.

– Jeg anbefaler 60 minutter med ren lykke og den perfekte kombinasjonsbehandling. Vi starter med en aromatisk rygg- og nakkebehandling, for fullstendig ro, og avslutter med ansiktsbehandling, peeling og ansiktsmassasje. For det lille ekstra, legger vi ekspress-make-up før kveldens fest. Når huden gløder, skal det kun et lite touch av farger til for å gjøre deg klar for kvelden.

Aqualand – skipets eget badeland – er et eldorado for badeglade barn og voksne. Her kan barna boltre seg i stream river, vannsklie, jacuzzi og de aller minste kan prøve seg i babybassenget. Og mens barna koser seg i vannet, kan de voksne slappe av i de behagelige sittegruppene, og samtidig ha full oversikt over barna.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et shopping-eldorado

Det mangler ikke shoppingmuligheter om bord. Både Color Fantasy og Color Magic kan friste med flere butikker med et rikholdig vareutvalg og om du er ute etter gaver til nære og kjære, eller bare vil kjøpe noe fint til deg selv, vil du garantert finne noe som frister. 

Fashionista og Senior Designer i Color Line, Line Lund Østerhagen drar selv på relativt hyppige reiser med Color Magic og Color Fantasy. Og i følge Magasinet Pax kommer hun sjeldent tomhendt hjem fra turen.

– Det er alltid noe å handle om bord og alltid ting som stikker seg ut, sier Line og fortsetter:

– Fin strikk, vakre farger – klær som har noe ekstra. Akkurat nå synes jeg Marc Cain-blusene de selger er kjempefine. Og jeansene fra Tiger of Sweden. Det er også mye bra baseklær, sorte kjoler og tilbehør som skjerf, solbriller og klokker. Samt et skikkelig bra utvalg av Ray-Bans. Og det er billig i forhold til på land!

Smart løsning for barnefamilier

Lugarene på Color Line Cruises er i en klasse for seg, og det finnes en lugar for alle behov – et utvalg lugarer med sjøutsikt til en rimelig penge i tillegg til femstjerners suiter og rederlugarer for passasjerer som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten. Og selvfølgelig ligger samtlige lugarer over bildekk.

Reiser du med hele familien er kanskje en connecting lugar noe for deg. De er i alle fall meget populære hos barnefamiliene. Lugarene er likt utformet som de andre lugarene, bortsett fra en dør som kan åpnes mellom dem. Lugarene er ideelle for barnefamilier og andre som ønsker seg ekstra plass, og her er fleksibilitet stikkordet: Mor kan lese mens ungene leker. Barna kan sove mens foreldrene ser på tv. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alt på ett sted

Om bord på Color Lines skip mellom Oslo og Kiel finner du altså alt du trenger for et skikkelig avbrekk: bekvemme lugarer, god mat og drikke, avslappende spa, spektakulær underholdning og shopping for hele familien.

Og glem ikke å nyte noen stille øyeblikk på soldekk.

Ler mer om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel.

Finn pris og bestill cruise til Kiel