Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er Norges mest sette show

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. 

Glitter og glam

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. I følge Liv Eirin Francis, som er ansvarlig for showene om bord på Color Magic, er showene nemlig rene fyrverkerier å regne når det gjelder artisteri og historiefortelling, med masse glitter, glam og over 200 nye og spektakulære kostymer per produksjon.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Vi gleder oss over at publikum er så begeistret for showene, og jobber hardt for å fornye og forbedre oss hvert år»

Liv Eirin Francis

Norges mest sette show

Også prosjektleder Håvard Bøe, som er ansvarlig for showene om bord på Color Magic, kan bekrefte at det ligger en enorm jobb bak hvert eneste show.

– Vi må finne et tema som snakker til alle og som er forenlig med Color Line sitt konsept. Det skal være fengende for de unge, for de eldre, for familiene – ja, for alle. Samtidig skal gjestene føle at de ser noe nytt hver gang – at de kan skille showene fra hverandre. De skal aldri tenke at de har sett dette før, sier Bøe.

Og den harde jobben betaler seg. Showene om bord på skipene er de mest sette norskproduserte showene hvert år, med over 600.000 publikummere årlig – rundt 300.000 per skip. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Blod, svette og tårer

En annen viktig suksessfaktor er, i følge Bøe, at artistene ofrer seg for gjestene. De brenner for sangen og dansen. De brenner for å underholde. De brenner for å røre gjestene. Og det er ikke bare enkelt å bli en del av det eminente showteamet. Bøe kan avsløre at de får veldig mange søknader før hvert show – helt opptil syv hundre stykker – fra alle mulige land. Og det er en stor jobb å skille klinten fra hveten selv om standarden generelt er høy:

– Vi må luke ut «idol-generasjonen». De som synes det «sååå spennende» med sang og dans, men som ikke aner hva det dreier seg om. Vi plukker kun de beste av de beste. De fantastiske sangerene som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge.

Kunne du tenke deg en omvisning bak scenen? I skoleferiene tilbys tenåringer et eksklusivt innblikk i hva som foregår før og under et show. Les mer her

« Vi plukker kun de beste av de beste. De fantastiske sangerene som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge.»

Håvard Bøe

Aktuelle show på Color Fantasy og Color Magic

 • #Imagine (Oslo-Kiel)

  #OneHitWonders, #Workout, #Love og #Fairytale er emneknagger når vi opplever musikken gjennom sosiale medier. Her kan alt skje!

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

 • La Riviera (Kiel-Oslo)

  Bli med til Rivieraen i Sør-Frankrike! Opplev fasjonable Monte Carlo, filmene fra Cannes og strendene i Nice.

  Len deg godt tilbake i stolen og nyt klassiske perler som La Vie en Rose og musikk fra de store musikalene Phantom of The Opera, Les Misérables og Beauty and the Beast.

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

Mye underholdning på ett sted

Foretrekker du roligere eller mer intim underholdning, kan du ta turen til Observation Lounge på dekk 15 – forøvrig skipets høyeste punkt – hvor du kan nyte den spektakulære utsikten til tonene av livemusikk. På kveldstid spiller også et hyggelig band på Monkey og Donkey pub på promenaden, og i klassiske Cosmopolitan og Manhattan Bar kan du nyte tonene av velkjent pianomusikk. Vil du avslutte det hele med en svingom kan du slippe deg løs på diskoteket, hvor DJ-en spiller langt ut i de små nattetimer. Med jevne mellomrom arrangeres også såkalte TemaCruise, der Color Line hyrer inn kjente og kjære artister som underholdere. Temaer som jazz, blues, rock eller dans preger da hele båten. 

Ler mer om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel.

Nyttige tips

Last ned Color Lines nye app! Her får du alt til reisen Oslo-Kiel på ett sted. Med appen kan du blant annet se hva som skjer om bord på Color Fantasy og Color Magic, bestille drikke i Show Lounge og se aktuelle taxfree-tilbud.

Forhåndsbestill et bord til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og inkluderer 1 flaske champagne. Kan forhåndsbestilles sammen med reisen, for priser og mer informasjon se Min Side eller kontakt Color Line via telefon (810 00811). Selges også i resepsjonen om bord ved ledig kapasitet.

Finn pris og bestill cruise til Kiel