Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dette er Norges mest sette show

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. 

Glitter og glam

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. I følge Liv Eirin Francis, som er ansvarlig for showene om bord på Color Magic, er showene nemlig rene fyrverkerier å regne når det gjelder artisteri og historiefortelling, med masse glitter, glam og over 200 nye og spektakulære kostymer per produksjon.

– Showene på Fantasy og Magic lages faktisk med særlig tanke på julebordsperioden: fantastisk musikk med høy partyfaktor, hvor alle kan kjenne seg igjen og synge med. Det passer perfekt til julebordet, sier Francis.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Vi gleder oss over at publikum er så begeistret for showene, og jobber hardt for å fornye og forbedre oss hvert år»

Liv Eirin Francis

Splitter nye show om bord på Color Magic

Den 14. og 15. september var det premiere på to splitter nye show om bord på Color Magic. I «Joyride» mellom Oslo og Kiel, kan du bli med på en fantastisk reise med kule biler, fete motorsykler, elegante sykler og morsomme busser. Med låter som «Born to be Wild», «Car Wash» og «Nine million Bicycles in Bejing», samt musikk fra artister som Tom Jones, Roxette, Cliff Richard og Billy Joel, vil alle finne sine favoritter i dette visuelt vakre og innholdsrike showet. I forbindelse med Color Magics spektakulære 10-årsjubileum i høst, kan du mellom Oslo og Kiel oppleve showet med det passende navnet «Jubilee». Med musikk fra artister som George Michael, Bette Midler, One Republic og Stevie Wonder og med glamorøse kostymer, spektakulære visuelle effekter og fantastisk dans, feires alle de herlige opplevelsene som har funnet sted om bord de siste ti årene. Her hylles menneskene, musikken, vennskapene og alle de flotte gjestene.

Norges mest sette show

Også prosjektleder Håvard Bøe, som er ansvarlig for showene om bord på Color Magic, kan bekrefte at det ligger en enorm jobb bak hvert eneste show.

– Vi må finne et tema som snakker til alle og som er forenlig med Color Line sitt konsept. Det skal være fengende for de unge, for de eldre, for familiene – ja, for alle. Samtidig skal gjestene føle at de ser noe nytt hver gang – at de kan skille showene fra hverandre. De skal aldri tenke at de har sett dette før, sier Bøe.

Og den harde jobben betaler seg. Showene om bord på skipene er de mest sette norskproduserte showene hvert år, med over 600.000 publikummere årlig – rundt 300.000 per skip. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Blod, svette og tårer

En annen viktig suksessfaktor er, i følge Bøe, at artistene ofrer seg for gjestene. De brenner for sangen og dansen. De brenner for å underholde. De brenner for å røre gjestene. Og det er ikke bare enkelt å bli en del av det eminente showteamet. Bøe kan avsløre at de får veldig mange søknader før hvert show – helt opptil syv hundre stykker – fra alle mulige land. Og det er en stor jobb å skille klinten fra hveten selv om standarden generelt er høy:

– Vi må luke ut «idol-generasjonen». De som synes det «sååå spennende» med sang og dans, men som ikke aner hva det dreier seg om. Vi plukker kun de beste av de beste. De fantastiske sangerene som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge.

Kunne du tenke deg en omvisning bak scenen? I skoleferiene tilbys tenåringer et eksklusivt innblikk i hva som foregår før og under et show. Les mer her

« Vi plukker kun de beste av de beste. De fantastiske sangerene som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge.»

Håvard Bøe

Mye underholdning på ett sted

Foretrekker du roligere eller mer intim underholdning, kan du ta turen til Observation Lounge på dekk 15 – forøvrig skipets høyeste punkt – hvor du kan nyte den spektakulære utsikten til tonene av livemusikk. På kveldstid spiller også et hyggelig band på Monkey og Donkey pub på promenaden, og i klassiske Cosmopolitan og Manhattan Bar kan du nyte tonene av velkjent pianomusikk. Vil du avslutte det hele med en svingom kan du slippe deg løs på diskoteket, hvor DJ-en spiller langt ut i de små nattetimer. Med jevne mellomrom arrangeres også såkalte TemaCruise, der Color Line hyrer inn kjente og kjære artister som underholdere. Temaer som jazz, blues, rock eller dans preger da hele båten. 

Ler mer om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel.