Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferien blir bedre med gode matopplevelser

Gode matopplevelser gjør en god ferie enda bedre, og om bord på Color Magic og Color Fantasy er de gode smakene i fokus gjennom hele reisen. Med hele tolv restauranter og barer kan alle finne sin favoritt - fra gourmet i verdensklasse til enkle småretter i et avslappet barmiljø. 

Eksklusiv matopplevelse

Hvert år kniver de beste kokkene om innovative og velsmakende retter i gourmetrestauranter verden over, og restaurantene Cosmopolitan Gourmet og Manhattan Gourmet er intet unntak.

– Vi jakter alltid på de beste råvarene for å skape matopplevelser som sent glemmes for alle våre kunder, sier førstekokk Dag Marco Røsand. – Selv om maten er eksklusiv, er restauranten inkluderende – her er alle velkommen til en kulinarisk fest. I tillegg til mat i verdensklasse, skal alle besøkende oppleve gjestfriheten og servicen som vi mener gjør den gode matopplevelsen komplett, sier Røsand. Restauranten serverer 5-7 retter av ypperste klasse, fra ulike verdensdeler, med spesielt tilpassede viner.  

«Selv om maten er eksklusiv, er restauranten inkluderende – her er alle velkommen til en kulinarisk fest ...»

Marco Røsand
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Norges beste poteter kommer fra Skjåk!

Color Line ser gjerne etter lokale produsenter som kan bidra med å løfte matopplevelsen og Kjøkkensjef på Color Magic, Tore Pedersen, kan avsløre at også han – bokstavelig talt – alltid jakter de beste råvarene. Og selv ikke på ferie tar matentusiasten fri:

– Jeg var på jakt i Skjåk i høst, og kom tilfeldigvis over noen mandelpoteter fra Sylfest Ødegård på Nordberg. De smakte helt magisk – Norges beste rett og slett, og jeg bestemte meg for at disse må vi servere om bord. Mandelpoteten er jo selve dronningen av potetene, og Skjåk har et spesielt tørt klima som gjør deres poteter ekstra gode. Det er morsomt når råvarene har en lokal historie. Nå er logistikken endelig i orden, og så fremt tilgangen er god nok serveres mandelpotetene fra Skjåk både i buffeten og på à la carten, avslutter Tore. 

«Det er morsomt når råvarene har en lokal historie. »

Tore Pedersen

Middag med panoramautsikt

I à la carte-restauranten Oceanic, kan hele familien nyte et deilig måltid med imponerende havutsikt. Store vinduer strekker seg fra gulv til tak, og her finner du et bredt utvalg av smakfulle retter – fra klassiske bestselgere og sesongens spesialiteter, til populære retter fra alle verdensdeler. For familiens minste tilbys en egen Captain Kid-meny. Restauranten serverer både lunsj og middag, og er i tillegg åpen for frokost for Color Class- og Color Suite-gjester

Et hav av smaksrike retter til store og små

Uansett preferanser finner du garantert noe du liker i Grand Buffet foran på dekk 6. Her serveres et rikholdig utvalg av retter både til frokost, lunsj og middag, og du kan velge fra et fra stort utvalg av sjømat, kjøtt og vilt, spennende hjemmelagde retter og tilbehør, salater og garnityr, kaker og desserter.

Barnas egen Captain Kid-buffet er svært populær blant de yngste gjestene, som forøvrig betaler halv pris for maten. 

Tar du turen opp til dekk 13 akterut i båten finner du Sport & Burger Bar, som er innredet som en ekte amerikansk diner i 50-talls stil. Her kan du nyte deilige hamburgere og pølser i et uformelt miljø, inspirert av surfing, Beach Boys og brylkrem. Herfra har du også utgang til en uteservering på dekk, som er meget populært i sommerhalvåret.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Verdens smaker langs promenaden

Båtens livlige promenade på dekk 7 er ikke bare preget av shopping og underholdning. Her finner du også hyggelige spisesteder og barer. Mama Bella Pizza Ristorante tilbyr lunsj og middag med koselig italiensk stemning, og fra menyen kan du velge alt fra antipasta, supper og desserter, til spennende pastaretter og deilig pizza bakt i stenovn. I tilknytning til restauranten ligger også Bar Bella som serverer vin og forfriskninger i tillegg til fingermat og pizzabiter. Det er også mulig å bestille take away pizza som kan nytes på dekk eller i lugaren.  

På Color Fantasy finner du den populære Tapas-restauranten, som tilbyr både klassiske og eksotiske småretter til lunsj eller middag. Her vil du alltid finne noe som frister både øynene og ganen. Vel bekomme!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Det beste med jobben min, er at jeg er en gledesspreder. Jeg formidler kort og godt det søte liv til Color Lines passasjerer!»

Heidi Christophersen

Et hav av kaker - døgnet rundt

Er du fysen på litt nattmat, eller ønsker deg noe godt til morgenkaffen, kan du ta turen til Promenadekafeen, som er både døgnåpen og selvbetjent. Her serveres enkle og gode retter som smørbrød, pølser, is og kaker, og duften av ferskt bakverk og kaker er noe de fleste har sansen for. Skal vi tro konditor Heidi Christophersen på Color Magic, er nettopp kaker noe man absolutt bør unne seg på et 2-døgns Cruise til Kiel:

– Vil lager alt fra cupcakes, hveteboller, eplekaker og nydelige Budapestkaker. Konditorene om bord elsker å være kreative, og derfor finner du et variert utvalg av kaker om bord i Promenadecaféen.

Det er to hovedgrunner til at cruiseskipene har egne konditorer om bord. Den ene er for at passasjerene skal få et så bredt kakeutvalg som mulig, den andre er for å sikre kvaliteten. Christophersen utdyper:

– Tilbakemeldingene fra passasjerene er at de syns det er deilig med hjemmelagde kaker – man smaker helt klart forskjell. Det beste med jobben min, er at jeg er en gledesspreder. Jeg formidler kort og godt det søte liv til Color Lines passasjerer!

Et 2-døgns Cruise Oslo-Kiel tilbyr flotte opplevelser for enhver smak. Planlegg ferien i dag! 

Finn pris og bestill cruise til Kiel