Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lugarer i en klasse for seg

Om bord på Color Magic og Color Fantasy finner du lugarer for noen og enhver. Du kan velge mellom flere ulike – fra sjøutsikt og ekstra plass, til enklere lugarer.

Noe for alle

Her får du lugarer med dobbeltseng, enkeltseng og køyeseng samt lugarer tilrettelagt for rullestolbrukere. Felles for alle er fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm med et godt utvalg av både norske, tyske og internasjonale tv-kanaler. På 4- og 5-stjerners lugarer får du i tillegg badekåpe og tøfler til låns, og frokosten – og minibaren – er inkludert.

Cruiseskipene tilbyr også femstjerners suiter og rederlugarer for passasjerer som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten, i tillegg til et utvalg lugarer med sjøutsikt til en rimelig penge. Og selvfølgelig ligger samtlige lugarer over bildekk.

Luksus

5-stjernes suitene er ekslusive suiter med fantastisk havutsikt, og Rederlugarene er de flotteste suitene om bord. Gjennom store vinduer fremme i skipet er utsikten den samme storslåtte som den kapteinen har på broen over deg. Det er lite som slår synet av både soloppgang og -nedgang herfra, spesielt på sommerstid. I tillegg består suiten av et eget oppholdsrom med sittegruppe, ekstra store senger og et komfortabelt bad. 

Både 5-stjerners suiter og rederlugarene har fri adgang til treningssenter og spa-avdeling, hvor for eksempel boblebad og flere badstuer står til disposisjon, og du kan legge deg under hendene på profesjonelle terapeuter. I tillegg får du femstjerners frokost i Observation Lounge – skipets høyeste punkt der det kun er adgang for cruisets VIP-gjester.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Smart løsning for barnefamilier

Reiser du med hele familien er kanskje en connecting lugar noe for deg. De er i alle fall meget populære hos barnefamiliene. Lugarene er likt utformet som de andre lugarene, bortsett fra en dør som kan åpnes mellom dem. Lugarene er ideelle for barnefamilier og andre som ønsker seg ekstra plass, og her er fleksibilitet stikkordet: Mor kan lese mens ungene leker. Barna kan sove mens foreldrene ser på tv. 

Denne type lugarer er også kjempepopulær blant vennepar som ønsker å holde tett sammen gjennom hele reisen.

Finn pris og bestill cruise til Kiel