Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Med alt og alle samlet på ett sted

Samlinger utenfor kontoret handler ikke bare om faglig input. Å bygge følelsen av samhold – at alle jobber sammen for å nå et felles mål – kan nemlig gi økt effekt for nær sagt enhver bedrift. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alle mann i samme båt

Om bord på Color Magic og Color Fantasy får du den perfekte kombinasjonen av faglig og sosialt påfyll. Med fasiliteter av ypperste klasse blir møtene ekstra effektive, og med et hyggelig sosialt program møtes medarbeiderne på en ny måte, blir bedre kjent og har det gøy sammen.

Det beste at alle deltakerne – bokstavelig talt – er i samme båt, og ingen kan komme for sent eller dra tidlig hjem.

Alt du trenger – og litt til

Med moderne skip og fasiliteter, topp teknisk utstyr, konferanseverter, møterom med havutsikt og et godt og variert underholdningstilbud, tilbyr Color Line Cruises en konferansepakke som inkluderer alt du trenger – og litt til – til en svært konkurransedyktig pris. 

Ønsker dere en ekstra spiss på turen kan dere inkludere en av Color line sine populære gruppeaktiviteter, som for eksempel de folkelige, underholdende og lærerike vinkursene med blant annet en av landets fremste vinskribenter, Svein Lindin.

Alt samlet på ett sted

Når sulten kommer, kan dere velge mellom hele 12 barer og restauranter – med alt fra stenovnsbakt pizza til 7-retters gourmetmeny. Men utsøkt mat og god underholdning er imidlertid bare en del av det totale aktivitetstilbudet om bord. Hva med å søke ro og velvære i spaavdelingen, ta en treningsøkt i det godt utstyrte treningsrommet, slå et slag i golfsimulatoren, og gjøre unna shoppingen mellom de faglige seansene? I tillegg er underholdningen en klasse for seg med live-musikk i barene, DJ som spiller inn i de sene nattetimer samt spektakulære show med håndplukkede artister og dansere.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Og nettopp showene ombord er populære innslag for mange bedrifter på tur mellom Oslo og Kiel. Med over 600 000 publikummere årlig, noe som utgjør rundt 300 000 per skip, har showene flere besøkende enn noe annet teater i Norge. Den 18. og 19. januar har to rykende ferske show premiere på Color Fantasy – virvelvinden «Around the world in 80 ways», og «Rhythm of the night» – en hyllest til noen av de mest populære artistene gjennom tidene. På Color Magic byr musikalen «Magic Jukebox» på masse humor og sprø kostymer, og i «Back to Hollywood» får du oppleve alt fra Hollywoods elegante glamour, til Rodeo Drives plastic fantastic. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alt inkludert

Bestiller du et 2-døgns KonferanseCruise med Color Line inkluderes to overnattinger i trestjerners innvendig dobbeltlugar, frokost tur/retur, seks timers konferanserom inklusive kaffe/te og frukt, treretters Cruisemeny, kveldsbuffet, lunsj inklusive kaffe eller te enten på utreise eller retur – og selvfølgelig et fantastisk show.

For enda litt mer luksus kan det være fint å oppgradere til «Premium konferansepakke» som gir drikke til alle måltider.

Er dette noe for deg?

Et cruise setter en ypperlig ramme for å styrke samholdet, snakke hverandre opp og gjøre hverandre gode. God underholdning, deilig mat og nydelig utsikt i maritime omgivelser er det perfekte utgangspunkt for ditt neste arrangement. Color Lines cruiseskip ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 1000 og 1400 og du er velkommen om bord for og se på konferanseavdelingen, promenaden og restaurantene. Spis deretter gjerne en god lunsj og finn ut om dette er noe for nettopp din bedrift.

Bestill uforpliktende omvisning med lunsj her.