Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Glitter, glam og julebord til sjøs!

Julen er tid for tradisjoner: årets julebord med vennene, juleshoppingen, kjæresteturen, eller helt enkelt bare en planlagt pause midt i den deilige, men noen ganger stressende julestria.

Gjennom to innholdsrike cruisedøgn på Color Fantasy og Color Magic får du den perfekte opptakten til julehøytiden med bugnende julebord, fengende musikk, god service, glitrende musikalshow, oppfriskende velvære, og herlig komfort.

Gllitter og glam

Er du glad i sang, dans, musikk og underholdning, så er de forrykende showene om bord på Color Magic og Fantasy alene verdt et 2-døgns Cruise til Kiel. I følge Liv Eirin Francis, som er ansvarlig for showene om bord på Color Magic, er showene nemlig rene fyrverkerier å regne når det gjelder artisteri og historiefortelling, med masse glitter, glam og over 200 nye og spektakulære kostymer per produksjon.

– Ja, showene på Fantasy og Magic lages faktisk med særlig tanke på julebordsperioden: fantastisk musikk med høy partyfaktor, hvor alle kan kjenne seg igjen og synge med. Det passer perfekt til julebordet.

Smak av jul

Med hele 12 restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller dine smaksløker, og allerede fra 3. november kan du nyte deilige julefristelser i Grand Buffet. I førjulssesongen settes det som vanlig ekstra fokus på ferske råvarer som passer sesongen, med mange hjemmelagde julespesialiteter. I årets julebuffet kan du virkelig boltre deg i smaken av jul.

Fra 15. oktober til 17. desember serveres i tillegg den tradisjonsrike Lutefisken med det deiligste tilbehør, i gourmetrestaurantene Cosmopolitan og Manhattan. Bon appétit!

Glødende hud til jul

Spa-avdelingene på cruiseskipene rommer treningsapparater, massasjestoler, delikate garderober, badstuer og boblebad, samt frisører og fristende menyer med hudpleiebehandlinger. Du får servert frukt og vann og kan bestille champagne og vin, mens du lener deg tilbake i boblebadet. Dette er luksus fra topp til tå og spa-sjef på Color Magic, Janne Johnsen, har oppskriften på den perfekte gaven til deg selv – litt velvære til jul.

– Ja, jeg anbefaler 60 minutter med ren lykke og den perfekte kombinasjonsbehandling. Vi starter med en aromatisk rygg- og nakkebehandling, for fullstendig ro, og avslutter med ansiktsbehandling, peeling og ansiktsmassasje. For det lille ekstra, legger vi ekspress-make-up før kveldens fest. Når huden gløder, skal det kun et lite touch av farger til for å gjøre deg klar for kvelden.

Garantert julestemnning

For mange er det blitt en årlige tradisjon å besøke julemarked i Tyskland. Levende lys, sydende gater, flotte julegaver og duften av gløgg og brente mandler.

Det klassiske julemarkedet i Kiel er veldig populært blant nordmenn. Med massevis av salgsboder, rykende het gløgg, skøytebane, juleshow, herlige delikatesser og kunsthåndverk fra hele Tyskland byr dette på en uforglemmelig opplevelse. Glem ikke å smake på den tradisjonsrike "Glühwein" som har vært en del av tysk juletradisjon siden midten av 1950-tallet.

I adventstiden er shoppingsentre, forretninger og boutiquer festlig dekorert, og selv i denne hektiske tiden kan du oppleve en stressfri julehandel. 

Har du en ekstra dag, ligger historiske Lübeck under en times kjøretur fra Kiel. På plassen foran St. Mary-kirken, finner du et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder.

Markedet byr på skinnprodukter, sølvsmykker og trekunst solgt av handelsmenn i tidsriktige kostymer. Gjøglere og gatemusikanter sørger for den rette julestemningen. Også Hamburg befinner seg  kun en times kjøretur fra Kiel, og når julen nærmer seg finner du hele 15 julemarkeder rundt om i byen. Det mest kjente finner du på rådhusplassen, og består av over 150 boder, samt en hel gate med leker fra hele verden. Kanskje får du også et glimt av selveste julenissen og reinsdyrene hans, når de flyr over hustakene? Fra Lübeck og Hamburg til Berlin er det ca. tre timer med bil, og byen kan skilte med mellom 50 og 100 ulike julemarkeder. Noen av de mest tradisjonelle finner du på Alexanderplatz, Gendarmenmarkt, Opernpalais og Rådhuset, men byen bugner ellers av ulike versjoner. Her er det noe for alle og enhver.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ikke stresse, bare nyte

Ja, julen er en tid for tradisjoner – gjenoppleve gamle og skape nye – med gode venner, partneren, barna, familien eller alene. Ikke stresse, bare nyte – rett og slett en pause i julestria.

Velkommen om bord.

Les er om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel.