Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev familieskipet – alt på ett sted for store og små

Visste du at Color Magic og Color Fantasy er et ekte familieskip i skoleferiene, med underholdningskonsept for både kids, tweens og teens? I tillegg reiser barn opp til 15 år gratis i alle skoleferier.

Tilbud for kids, tweens og teens

Når man reiser med barn gjelder det å finne på morsomme ting som passer for både store og små. Color Fantasy og Color Magic kommer både voksne og barn i møte med opplevelser tilpasset alle aldre. Faste aktiviteter for barn som spillehall, badeland og diskotek suppleres i skoleferien med enda flere aktiviteter for barna – et skreddersydd aktivitetstilbud om bord på familieskipet for kids mellom 0-7 år, tweens mellom 8-12 år og teens mellom 13-17 år. 

De spektakulære musikalshowene som går i Show Lounge hver kveld, er også flott underholdning for hele familien. De er attpåtil helt gratis.

I skoleferien kan du også ta med barna gratis på 2-døgns Cruise mellom Oslo og Kiel.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Captain Kid og vennene

I skoleferien holder Captain Kid fortsatt full aktivitet med rebusløp, tegnekonkurranser og klovner som gir ansiktsmaling og lager ballongdyr. I tillegg blir Show Lounge omgjort til både Ville Vesten og en stor bursdagsfest når Captain Kid underholder sammen med vennene sine. Markedssjef Nina Walseth Steingrimsen kan nemlig fortelle at suksessen med fjorårets nye Captain Kid-show, fortsetter også denne skoleferien:

–     Vi fortsetter suksessen Captain Kid-showene, fordi barna elsker dem! Mellom Oslo og Kiel blir det fest i Show Lounge når bestevennene Frida fyrvokter og søsknene Alvin og Rikke finner på sprell! I Showet Fantasia Magica skal trioen finne veien til det mest fantastiske landet barn kan tenke seg. Med litt hjelp fra Captain Kid selvsagt.

På tilbaketuren er det klart for et ekte rockeshow! Finn fram det mest rocka antrekket du har, friser rockesveisen og trim rockefoten, for når Rikke vil bli rockestjerne, blir det fest! Med god hjelp av vennene sine, selvsagt.

I shoppinggaten er fortsatt lekerom og tegnefilmer på plass og de som bestiller lunsj i Grand Buffet vil også få møte en smørblid Captain Kid ved barnebuffeten, sier Steingrimsen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«I skoleferien holder Captain Kid fortsatt full aktivitet med rebusløp, tegnekonkurranser og klovner som gir ansiktsmaling og lager ballongdyr.»

Nina W. Steingrimsen

Badeland og Show School for tweens

Tweens i alderen 8-12 elsker å boltre seg med boblebad, vannsklier og stream river i Aqualand på dekk 12. I sommer bys de også på underholdning i Tower/Palazzo på dekk 14, der sporty aktivitetsledere tar i mot dem med åpne armer.

– I tillegg arrangeres det Show School med sang, dans og utkledning på ettermiddagen. Og på kvelden har de sitt eget diskotek med DJ, forteller Steingrimsen. For mesterhjernene arrangeres det i tillegg et ekte detektivmysterie som er morsomt både for tweens og de foresatte. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Egne hangouts for tenåringer

I skoleferien setter tenåringer i alderen 13-17 gjerne kurs for soldekk, men innendørs har de også sin egen, foreldrefrie sone i Teens Plaza på dekk 13. Sports&Burger bar ligger rett ved siden av, og i etasjen under finnes Adventure Planet med spill og aktiviteter. I tillegg krydres reisen med aktiviteter som ungdomsdisco og omvisning backstage i Show Lounge der musikalshowene vises på kvelden. Steingrimsen sier:

– Musikalshowene er et must å få med seg! De er fylt med glimrende dans og musikk fremført av internasjonale artister. Den private omvisningen gir ungdommene et unikt innblikk i lyssetting, kostymelager og produksjon – med andre ord litt eksklusiv informasjon som de kan dele med resten av familien etterpå.

Knekk koden og løs «Labyrinten»

I «Labyrinten» – eller «Escape the Labyrinth» som den kalles på engelsk skal tenåringene løse både fysiske og teoretiske oppgaver sammen, og spørsmålet er om de greier å knekke koden og finne nøkkelen så de kommer seg ut i tide. Gjestekoordinator Ramona Halaas er strålende fornøyd med Familieskipets nyeste tilskudd:

– Labyrinten er veldig populær! Aldri før har så mange tenåringer møtt opp på aktiviteter som er skreddersydd for dem – dette syns de er spennende! sier den sprudlende gjestekoordinatoren.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Musikalshowene er et must å få med seg! De er fylt med glimrende dans og musikk fremført av internasjonale artister.»

Nina W. Steingrimsen

Aqualand og Adventure Planet

Aqualand er skipets eget badeland, og et eldorado for badeglade barn og voksne. Her finnes stream river, vannsklie, jacuzzi og en babypool. Med fontener, fuglekvitter og en og annen innendørs tropisk høststorm, er dette stedet virkelig et tropisk eventyr. Like ved Aqualand ligger Adventure Planet – her er det spill i alle farger og fasonger, og ungene kan utfordre seg selv – eller hverandre. For de minste finnes et roligere lekerom hvis inntrykkene blir mange. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer, restauranter og shopping

Et 2-døgns Cruise med Color Fantasy og Color Magic er innholdsrikt og aktiverende for hele familien. På Promenaden finner du kafeer, barer, restauranter og taxfreebutikker. Butikkene er et shoppingeldorado for både store og små, og Color Line har et bredt utvalg restauranter, med fokus på sunne og gode råvarer og egne barnemenyer. Det tilbys en variert meny for både store og små. 

Color Line har ulike typer romslige lugarer om bord, tilpasset ditt ønske. For barnefamilien kan man for eksempel velge praktiske connecting familielugarer med dører i mellom. Det er viktig å kunne roe ned og slappe av i behagelige lugarer med gode senger etter en fartsfylt og opplevelsesrik dag på cruise. 

Les mer om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel.

Finn pris og bestill cruise til Kiel