Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie i Europa – ta med bilen på cruise

Det følger en egen frihet i å ha med bilen på utenlandsferie. Du kan komme deg akkurat dit du vil, når du vil og fleksibiliteten er stor. 

Det er ikke til å stikke under en stol at kjørestrekkene kan bli lange. Men starter du turen om bord hos Color Line Cruises, kan bilen parkeres på dekk og ferien tyvstartes med gode opplevelser. Dere slipper feriekøen på E6, og får en behagelig start på reisen, før kursen settes videre mot Europa.

Du bestemmer

Skipene Color Magic og Color Fantasy bringer passasjerer til Kiel og kontinentet året gjennom, og begge skipene er tilrettelagt for at gjestene skal kunne bruke tiden om bord som de ønsker – slappe av, spise og drikke godt eller benytte de mange aktivitets- og underholdningstilbudene. 

På Promenaden finner du kafeer, barer, restauranter og taxfreebutikker. Butikkene er et shoppingeldorado for både store og små, og Color Line har et bredt utvalg restauranter, med fokus på sunne og gode råvarer og egne barnemenyer. Det tilbys en variert meny for både store og små. 

De spektakulære showene – som attpåtil er helt gratis – er fylt med glimrende dans og musikk fremført av internasjonale artister og et must å få med seg for hele familien. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aktiviteter for barn i alle aldre

I Aqualand venter timer med moro for små og store. Badelandet har motstrømsbasseng og sklier for den aktive, og boblebad for den som ønsker å slappe av. Barna kan også kose seg med en hel verden av dataspill i Adventure Planet, og de aller minste kan boltre seg i lekerommet Kids Corner, med tegnefilmer og lekebord.

Color Line har fokusert på å tilby de aller beste aktivitetene til barn i alle aldre – og i skoleferien topper det seg med et morsomt og bredt program om bord på familieskipet. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Det meste er mulig

Kanskje leser du en god bok mens du drar inn frisk sjøluft og myser mot sola. Kanskje finner barna frem badetøyet og kaster seg ut i skliene i badeland. Kanskje nyter dere en avslappende spabehandling og en forfriskende treningsøkt. Kanskje spiser og drikker dere godt i noen av de mange serveringsstedene om bord. Kanskje slapper dere av resten av kvelden med live underholding, eller foran tv-skjermen med take away-pizza på lugaren. For det er ordet kanskje som er stikkordet – alt kan skje og valget er deres.

Det som er sikkert, er at når dere passerer den svenske vestkysten, står bilen trygt i bunnen av båten mens dere lever det glade ferieliv på toppen. Det som også er sikkert er at neste morgen kjører dere ut av skipet – glade og fornøyde – klare for nye reiseopplevelser.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Friheten ved bilferie

I Europa er det tett mellom severdigheter og gode opplevelser, og med bil har dere friheten til å reise dit dere vil og oppleve flere steder på én og samme ferie. Restaurantsjefen på Color Magic deler gladelig sine reisetips fra sitt hjemland, Østerrike. Sjekk hvilken reiserute han anbefaler. Ønsker du badeferie som en del av bilferien kan vi anbefale noen bedagelige badebyer i Italia. Kommer man kjørende fra Nord-Europa er Liguria et naturlig ankomstpunkt. Les den erfarne reiselivsjournalisten Vibeke Monteros beste tips til badeferie i Italia.

Og uansett hva eller hvor dere skal, er Color Line Cruises et flott utgangspunkt for en behagelig reise. Den perfekte starten på bilferien i Europa

God tur! 

Les mer om rutetider, priser og tilbud om bord.

Finn pris og bestill cruise til Kiel