Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Morsomt for både store og små

Når man reiser med barn gjelder det å finne på morsomme ting som passer for alle. Et 2-døgns Cruise med Color Fantasy og Color Magic er innholdsrikt og aktiverende for hele familien. På Promenaden finner du kafeer, barer, restauranter og taxfreebutikker og butikkene er et shoppingeldorado for både store og små. 

Her er mulighetene mange og alt er lagt til rette for at liten og stor skal kose seg to døgn til ende. For husk at er barna lykkelig – ja, da er også de voksne lykkelige. 
 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et tropisk eventyr

Aqualand er skipets eget badeland, og et eldorado for badeglade barn og voksne. Her kan barna boltre seg i stream river, vannsklie, jacuzzi og de aller minste kan prøve seg i babybassenget. Med fontener, fuglekvitter og en og annen innendørs storm, er dette stedet et tropisk eventyr som scorer høyt blant både store og små. 

Mens barna koser seg i vannet, kan de voksne slappe av i de behagelige sittegruppene, og samtidig ha full oversikt over barna.

Opplevelser, spill, dans og show

Like ved Aqualand ligger Adventure Planet. Her kan barna både utfordre seg selv – og hverandre – med spill i alle farger og fasonger. For litt etterlengtet alenetid med jevnaldrende, kan ungdommen henge ut i Teens Plaza. Her er det både dansegulv og spill for samspill – wii, singstar, karaoke, Guitar Hero og Darts. 

De spektakulære showene – som attpåtil er helt gratis – er fylt med glimrende dans og musikk fremført av internasjonale artister og et must å få med seg for hele familien. Showet som går klokken 1900 har dessuten et barnevennlig lydnivå.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et hav av smaksrike retter til store og små

Color Line har et bredt utvalg restauranter med fokus på sunne og gode råvarer, og uansett preferanser finner du garantert noe du liker i Grand Buffet foran på dekk 6. Barnas egen Captain Kid-buffet er svært populær blant de yngste gjestene, som forøvrig betaler halv pris for maten. 

Tar du turen opp til dekk 13 akterut – vegg i vegg med Adventure Planet – finner du Sports & Burger Bar, som er innredet som en ekte amerikansk diner i 50-talls stil. Her kan du nyte deilige hamburgere og pølser i et uformelt miljø, inspirert av surfing, Beach Boys og brylkrem. 

For familiemiddagen er den populære Mama Bella Pizza ristorante et godt alternativ. Her serveres ekte italiensk pizza og pasta i alle varianter, og i tillegg ligger den vis à vis lekerommet Kids Corner. Genialt for rastløse barn som nesten ikke kan vente på maten, men som heller vil boltre seg med tegnefilmer og lekebord med tegnesaker. Og genialt for de voksne som gjerne vil sitte ned, men ikke slippe barna ut av synet. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nytt tilbud for kids, tweens og teens

I skoleferien er tilbudet både utvidet og tilspisset, og skipene kommer i enda større grad både voksne og barn i møte med opplevelser tilpasset alle aldre. De faste aktivitetene suppleres med enda flere aktiviteter for barna i form av skreddersydde aktivitetstilbud om bord for kids mellom 0-7 år, tweens mellom 8-12 år og teens mellom 13-17 år. 

I skoleferien kan du også ta med barna gratis på 2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel med Color Line. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer tilpasset familien

Color Line har ulike typer romslige lugarer om bord, tilpasset ditt ønske. For barnefamilien kan man for eksempel velge praktiske connecting familielugarer med dører i mellom. Det er viktig å kunne roe ned og slappe av i gode senger etter en fartsfylt og opplevelsesrik dag på cruise. 

Finn pris og bestill cruise til Kiel